top of page
20220226_114255.jpg
Kyläkauppa, joka on palvellut naapureitaan Lankojärvellä jo vuodesta 1966.
Kaupan palveluita hyödyntävät niin kylän asukkaat ja kesämökkiläiset kuin kauempaakin saapuvat matkailijat. Samalla voi vaihtaa pari sanaa kuulumisia.
Heikki Rautio kyläkaupassa ruokaostosten lisäksi voi hankkia niin kodinkoneet, moottorisahat ja ruohonleikkuritkin sekä nestekaasua. Myös autot, trukit ja erilaiset huoltopalvelut on saatavilla. Lisäksi voit tehdä meillä käteisnostoja. 
 
Kyläkaupasta saa kaikkea, unohtamatta mahtavaa kyläkaupan henkeä!
m-ketju_logo
Olemme avoinna:​ Ma-Pe: 9-17  La: 9-14
Näyttökuva 2019-1-15 kello 10.53.56.png
Näyttökuva 2019-1-15 kello 10.54.07.png
pellonapteekki_logo21_3 (1).jpg

Lankojärven palvelupiste

Heikin Kauppa
Heikin Kauppa
Heikin Kauppa
Heikin Kauppa
Heikin Kauppa
Heikin Kauppa
Heikin Kauppa
Heikin Kauppa
Heikin Kauppa
Heikin Kaupan tarina
Olemme Tarmo Lähikauppias.
Katso voimassa olevat tarjoukset klikkaamalla TÄSTÄ
hr7.jpg
Heikki Rautiota onnitellaan kyläkaupan 50v merkkipäivänä 30.7.2016
Perinteikkään kyläkaupan juuret ulottuvat yli 50 vuoden taakse, jolloin nuorimies  Heikki Rautio aloitti kauppiasliiketoiminnan  Pellon (ent. Turtola) Lankojärvellä. Päivittäistavarapuolesta huolehti alusta saakka kauppiaan nuori rouva, Arja. Heikki itse erikoistui koneisiin ja laitteisiin sekä niiden huoltopalveluun.
Tänä päivänä Heikki on vielä aktiivisesti kyläkauppatoiminnassa mukana, mutta hänen rinnallaan toimintaa jatkaa poika, Mika Rautio. Ja niinikään nuoremman kauppiaan rouva, Niina, huolehtii kyläkaupan laadukkaasta ja päivittäistavarapuolen valikoimasta. Kaupasta löytyykin hyvä valikoima tuotteita ja mm. palvelulihatiski, josta saa tuoreita kaupan erikoisuuksia.
bottom of page